Shërbim Taxi

069 319 4235

Pyetje Të Shpeshta

Porosia minimale është 360.

Reth 30-45 minuta, në varësi të vendndodhjes tuaj.
Ju lutemi duhet të kuptoni se gjithcka që përgatisim e bëjmë në çast për arsye sepse duam që'iu servirim një produkt të freskët dhe cilësor.